2015. december 2., szerda

Napló

Az elmúlt hétvégén Győrben az adventi vásáron jótékonysági célból házi készítésű süteményeket áruló  családokat, aktivistákat büntettek meg. Állítólag évek óta árulnak így karácsony előtt. Még sohasem bűntették meg őket, de most igen.
       Nem tudom, miért kell elvenni a kedvüket azoknak, akik még egyáltalán segíteni akarnak? 
       Vagy már nincs rászoruló, és azért a tíltás?

x x x

Woody Allen filmrendező, forgatókönyvíró, színész, zenész nyolvan éves. Borányoktól sem mentes élettébe belefért számtalan film, Oscar-díj, számtalan szerelem, házasság és nem utolsó sorban a jazz.

x x x

A KSH adatI szerint Magyarországon a születésszám átmeneti emelkedés után ismét csökkenő tendenciájú. Vagyis fogyunk rendületlenül.

x x x

A magyar női kézilabda-válogatott készül a világbajnokságra. A vezetők elmondták az egyik sajtótájékoztatón, ha a csapat az első hét hely valamelyikén végez, amivel már kijuthatnának az olimpiára is, összesen negyvenmillió forintot osztanak szét a játékosok között.
        A magyar labdarugó-válogatott tagjai közül csak egy játos nyolcvanmillió forintot kapott a legutóbbi mérkőzésen, amelyen a csapat kijutott az EB-re, nyújtott teljesítményéért. 
         Kár, hogy nincs kerekesszékes foci! De az is lehet, hiába volna, mi akkor sem lennénk így jutalmazva.
 
  

Nincsenek megjegyzések: