2011. március 10., csütörtök

Napló

Talán most tényleg itt a tavasz. Egy-két nap múlva, akár plusz tizenöt fok is lehet. Azért, hogy az örömünk ne legyen teljes, éjszakánként még nagy fagyok vannak.

x x x

Kedden este láttam Hobó Jim Morrison estjét a szolnoki Caffe Freiben. Fantasztikus este volt. Hobó szavalt és a Doors zenéjére énekelt. 
      Jim Morrison a Doors énekese volt, a nyáron lesz negyven éve, hogy meghalt. Rock klasszikus az együttes is és az énekese is. A korombelieken kívül ki emlékszik rájuk? Talán még a korombeliek közül sem mindenki.  
     Lassan már Hobó is klasszikus lesz.

x x x

Egy panaszos hölgy. A férjének mindkét lábát amputálták. Megkapta annak rendje és módja  szerint a műlábakat. Szerettek volna kiíratni egy kerekes széket is, azt viszont a kezelőorvos nem írta ki, mert van műlába. 
      Először is egy műlábas sem használja mindig a műlábat, a csonkot ugyanis pihentetni kell, legfőképpen nyári kánikulában. Amikor pedig nincs fönn a műláb, az embernek akkor is vannak szükségletei.
       Egy példa arra, hogy ez mennyire képtelenség. Ha van valakinek szandálja  és azt mondanánk neki, hogy ezért télen nem vehet föl csizmát. 



Nincsenek megjegyzések: